Om Mig

Om mig

Mitt namn är Caroline Frideson och jag bor tillsammans med mina två barn i Mantorp, Östergötland. Som legitimerad Barnmorska och certifierad MammaMagetränare vill jag hjälpa och inspirera kvinnor till träning efter graviditet och förlossning. Oavsett tidigare träningserfarenhet ser jag ett behov hos kvinnor att återträna sin kropp på ett sunt och säkert sätt efter sin förlossning. Återhämtningen efter en graviditet bör och får ta tid. Kroppen har trots allt förändrats under nio månader. Vinsterna blir en stark och funktionell kropp nu och i framtiden och med det en god hälsa genom livet.

 

Träning är en viktig del i mitt liv för att jag ska må bra i både kropp och själ. Jag tycker om utmaningar och sätter gärna upp mål med min träning. Känslan av att kroppen kan och orkar är obeskrivlig. Under 2017/18 genomförde jag En svensk klassiker. Att träna inför loppen och genomföra dom tillsammans med likasinnade har varit jätteroligt. Sverige är verkligen vackert i alla naturens skiftiningar under året.

 

Väl mött!

Vision WORK IT Baby.se:

 

"Att utifrån kundernas individuella utgångspunkt skapa förutsättningar för en sund och säker träning under och efter graviditet och förlossning. Därigenom optimera möjligheten till en stark och funktionell mammakropp och en god hälsa genom livet"

 

(Grundades 2014)

Copyright © All Rights Reserved